Jadran Informatika d.o.o.

Narančasta kartica putem FIPS-a

Objavljeno 12. 11. 2013.

Svim korisnicima FIPS-a omogućeno je pristupanje programu Narančasta kartica.

 

U suradnji s tvrtkom GlaxoSmithKline d.o.o.  i tvrtkom IN2 d.o.o. osigurali smo svim svojim korisnicima mogućnost da se pridruže društveno odgovornom programu Narančasta kartica. Pilot projekt koji se provodio u ograničenom broju ljekarni, uspješno je priveden kraju i svim korisnicima programa FIPS na području Republike Hrvatske je omogućeno priključivanje programu.

 

Svrha programa „Narančaste kartica“ je učiniti dostupnijima određene GlaxoSmithKline lijekove na dopunskoj listi lijekova na način da tvrtka GlaxoSmithKline d.o.o. snosio dio troška nadoplate za lijekove u programu.

 

Aktivna uloga ljekarništva je od izuzetna važnosti za organizaciju zdravstvene zaštite u Hrvatskoj te stoga Hrvatska ljekarnička komora podržava društveno odgovorni program Narančasta kartica smatrajući da nema zapreka da se u Program uključe ljekarne / ustanove koje to žele, pod uvjetima iz ugovora o suradnji sa tvrtkom GlaxoSmithKline d.o.o. i tvrtkom IN2 d.o.o. te na taj način pacijentima omoguće pristup Programu putem ljekarni.

 

Pridruživanje programu ne zahtijeva nikakvu dodatnu naknadu, u potpunosti je integriran u FIPS, te zahtijeva minimalan angažman ljekarnika. Za detaljnije informacije o mogućnosti pridruženja programu Narančaste kartice kontaktirajte 01 55 80 600. Popis ljekarni uključenih u pilot program kao i onih koje će se pridružiti Programu, dostupan je na službenoj internetskoj stranici Narančasta kartica